Forum -> Czy biorąc preparatyTiens można przyjmować inne leki?
| Tytuł: | Czy biorąc preparatyTiens można przyjmować inne leki? |
| Autor: | Donia 16.2.2011, 08:56 |
| Czy zażywając preparaty Tiens można przyjmować inne środki, leki? Chodzi mi o to czy nie będzie jakichkolwiek skutków ubocznych lub działanie preparatów Tiens będzie zakłócone. Mam na myśli leki przeciwbólowe, przeciwgorączkowe. | |
| Autor: | Marcin 16.2.2011, 15:35 |
| Nie musisz się o nic martwić. Żaden lek dostępny bez recepty nie zakłóci działania preparatów Tiens, ponieważ te preparaty mają wspomóc pracę organizmu. Są one robione na podstawie naturalnych składników, które sa bardzo dobrze przyswajane przez organizm człowieka- tak więc nie ma mowy o tym, żeby jakakolwiek tabletka przeciwbólowa mogła zaszkodzić i zniwelować efekty kilkutygodniowej kuracji. | |
| Autor: | Irek76 17.2.2011, 09:22 |
| Marcin ma rację, jeśli boli Cię głowa lub plecy to bez obaw możesz wziąć zwykłe dostępne bez recepty tabletki przeciwbólowe. Nic złego Ci się nie stanie | |
| Autor: | Julitka24 17.2.2011, 14:57 |
| Hejka! ja od roku stosuję preparaty Tiens i czuję się po nich świetnie. Wszystkie problemy zniknęły. Jednak czasami zdarza się, że boli mnie głowa lub plecy to wtedy biorę dawkę pyralginy i wszystko wraca do normy. Polecam wszystkim i jedno i drugie!!! Pozdro :) | |
| Autor: | Kasia32 18.2.2011, 08:34 |
| Ja dopiero zaczęłam przyjmować produkty Tiens i czuję się po nich doskonale. Uważam, że każdy powinien je stosować. Pozdrawiam serdecznie!!!!!! | |
| Autor: | Kaoru 18.2.2011, 13:34 |
| Donia nie martw się, nic Ci się nie stanie. Preparaty Tiens są tak przygotowane, że najzwyklejsze leki (które niestety zawierają mnóstwo substancji chemicznych) nie zniwelują ich działania. | |
Odpowiedz: